BS |EN

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/webgraf2/domains/greenoil.ba/public_html/bs/index.php on line 12
...korisne informacije
vremenska prognoza
...vijesti i zanimljivosti

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/webgraf2/domains/greenoil.ba/public_html/bs/index.php on line 98
...o nama
"Green oil" d.o.o. je preduzeće koje je osnovano 16.06.2003.godine i posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine. Osnovna djelatnost naše firme je trgovina naftom i naftnim derivatima.

"Green oil" d.o.o. na tržiste bih plasira goriva, ulja i maziva koji odgovaraju najvišim evropskim standardima kvalitete i zaštite okoliša. Postao je stabilan partner najvećim preduzećima u BiH, zahvaljujući kvalitetu robe i stručnosti u poslovanju.

Preduzeće je kadrovski i tehnički osposobljeno za promet nafte i svih vrsta naftnih derivata, kako u veleprodaji tako i u maloprodaji. Imajući u vidu obim poslovanja, kompanija je likvidna i uredno servisira sva potraživanja u skladu sa svojim ugovornim obavezama.